Warning: Constant BP3D_VERSION already defined in /home/platne/serwer228749/public_html/karwecki.nl/wp-content/plugins/3d-viewer/3d-viewer.php on line 36
Wie zijn wij - KARWECKI B.V. - Your Training Partner

Karwecki B.V.  is een jong, ambitieus bedrijf die gespecialiseerd is in veiligheidstrainingen. We geven de cursisten kennis over de gevaren en risico’s die ze op de werkvloer kunnen tegenkomen. We leren ze ook hoe ze de gevaren kunnen voorkomen.

Dankzij de accreditatie van het DNV-instituut die wij in 2021 hebben gekregen, voldoen onze trainingen aan de exameneisen, waardoor onze cursisten zich er goed op kunnen voorbereiden.

De vele jaren ervaring van onze oprichter, Paweł Karwecki, die zelf vele fasen van professionele ontwikkeling heeft doorgemaakt (kwalificaties van monteur tot inspecteur behaald), hebben wij trainingen op het hoogste niveau kunnen creëren.

Veel particuliere en institutionele klanten hebben gebruik gemaakt van onze diensten.

Dankzij het team bestaande uit mensen met uitgebreide theoretische en praktische kennis, kunnen we met trots vermelden dat onze studenten genieten van een hoog percentage van geslaagde examens.

We gaan ervan uit dat de training interessant, praktisch en toegankelijk moet zijn om ervoor te zorgen dat de kennis jarenlang in hun geheugen blijft.

Mijn naam is Paweł Karwecki en ik ben de oprichter van Karwecki B.V.  Ik ben verantwoordelijk voor het opleiden van steigerbouwers.

Ik begon mijn carrière als hulpmonteur in 2010. Ik ontwikkelde snel mijn vaardigheden. Ik heb verschillende stadia van professionele ontwikkeling doorgemaakt, bekroond met het behalen van het inspecteurs diploma in 2017.

 Ik heb aan meer dan 30 projecten gewerkt zoals: Esso, Shell, Total, Zeelend Refinery, Cargill, Lanxess, Fluxys, Neon, Electrabel, Nyrstar, DOW Terneuzen, Acerolital etc.

Van 2016 tot 2018 werkte ik bij STE Barendrecht als docent steigerbouw.  De daar opgedane ervaring werd een inspiratie voor het creëren van ons eigen opleidingsaanbod, dat dankzij de solide  praktijktoepassing,  een stevige basis vormt voor het waarborgen van veiligheid op de werkvloer.

Nadat ik afgestudeerd was aan de Kazimierz Wielki- Universiteit in Bydgoszcz (technologie IT-onderwijs), besloot ik mijn vaardigheden te gebruiken om een ​​innovatief leermiddel te ontwikkelen dat nuttig zou zijn voor zowel de instructeurs van mijn bedrijf als onze studenten.

Ervaring

Onze ervaring is vergaard tijdens het werken aan tientallen projecten in zowel Nederland als in België, bij enkele van de grootste bedrijven in de branche ter wereld.

Nieuwe technologie

Met de originele Scaffolding VR-applicatie die door mij is gemaakt, kun je met een VR-bril de virtuele wereld binnentreden. Hierdoor is het onder andere mogelijk om vrij rond de steiger te bewegen, te kijken naar de elementen, aansluitmethodes, juiste montage van de connectoren en vele andere opties.

Het maakt ook de virtuele constructie van steigers mogelijk, wat erg handig kan zijn bij het geven van trainingen aan nieuwe mensen die net met hun werk beginnen.

Door de combinatie van pedagogische opleiding, jarenlang praktijkgericht werken als monteur en het gebruik van nieuwe technologie, zijn de door mij geleide cursussen prettig en toegankelijk.

Ik ben ervan overtuigd dat ze hierdoor nog vele jaren door de studenten zullen worden onthouden.

Leer meer over het uitgebreide aanbod van onze trainingen, onder andere op het gebied van steigers en arbeidsveiligheid, alsmede keuringen en audits die wij uitvoeren.

Door de professionele ervaring die ik heb opgedaan, zowel praktisch als theoretisch, kon ik perfect leerzame en interessante cursussen ontwikkelen, zoals:

  • Hulpmonteur;
  • Monteur steigerbouw;
  • Eerste monteur;
  • Inspecteur

CONTACT

Neem gerust contact met ons op

© Copyright - Karwecki